Rebbes of Vizhnitz, Belz and Satmar at Sheva Brachos

At the Sheva brachos for son of Harav Chaim Hersh Meizels, Rosh Yeshivah Satmar of Bnei Brak, son-in-law of the Vizhnitz Rebbe of Eretz Yisrael. From Left to Right: Harav Dovid Berish Meizels shlita, Satmar Rav of Boro Park, Satmar Rebbe, Harav Aharon Teitelbaum shlita, a great uncle of the chassan, Vizhnitz Rebbe shlita of Eretz Yisrael, Grandfather of the chassan, Belzer Rebbe shlita, a a great uncle of the chassan and Vizhnitz Rebbe Harav Mendel Hager a great uncle of the chassan. (Shuki Lerer/JDN)
At the Sheva brachos for son of Harav Chaim Hersh Meizels, Rosh Yeshivah Satmar of Bnei Brak, son-in-law of the Vizhnitz Rebbe of Eretz Yisrael. From Left to Right: Satmar Rebbe, Harav Aharon Teitelbaum shlita, a great uncle of the chassan, Vizhnitz Rebbe shlita of Eretz Yisrael, Grandfather of the chassan, Belzer Rebbe shlita, a a great uncle of the chassan. (Shuki Lerer/JDN)
At the Sheva brachos for son of Harav Chaim Hersh Meizels, Rosh Yeshivah Satmar of Bnei Brak, son-in-law of the Vizhnitz Rebbe of Eretz Yisrael. Belzer Rebbe shlita, a a great uncle of the chassan dancing with his brother-in-law the Satmar Rebbe, Harav Aharon Teitelbaum shlita, a great uncle of the chassan. (Shuki Lerer/JDN)